Marknadstidningen görs i samarbete med Pajala Gratistidning

Maria Salonen (Pajala Gratistidning), Maria Brodin (Pajala Turism & Evenemang) och Åke Tapani (Pajala Gratistidning) nöjda över att få komma igång med Pajala Marknadstidning även i år.

Pajala marknad, Norrbottens största sommarmarknad med anor från 1700-talet, lockar kring 40.000 besökare varje år. Marknadsdagarna bjuder på shopping inom det mesta, tivoli och mängder av aktiviteter för alla åldrar. På kvällen blir det ett bubblande nöjesliv. Pajala Turism & Evenemang med Maria Brodin i spetsen är huvudarrangör och har valt Pajala Gratistidning som mediaparter i Pajala och Norrbotten.

– Vi ser fram emot en fin marknad även i år och planeringsarbetet har redan pågått under en lång tid, berättar Maria Brodin.

Förra året såldes och producerades den officiella marknadstidningen av Pajala/Norrbotten Gratistidning och så även i år.

– Det är glädjande att få förtroendet i år igen att få jobba med Pajala Marknad och det betyder även en hel del ekonomiskt för Pajala Marknad att vi kan göra en bra tidning, förklarar Maria Salonen på Pajala Gratistidning.

Inlägget Marknadstidningen görs i samarbete med Pajala Gratistidning dök först upp på Pajala Turism & Evenemang.