Utökad distribution av Älvsbyn Gratistidning

Maria Salonen med Älvsbyn Gratistidning som når alla hushåll och företag.

Älvsbyn Gratistidning har gjort förändringar i distributionen av tidningen 2022.– Det som är nytt är att vi använder Posten som utdelning på de postnummer i glesbygden och de byar vars vi tidigare inte nådde ut, eller delvis hade utgivning på, förklarar Maria Salonen på Älvsbyn Gratistidning.

Älvsbyn Gratistidning är populär bland Älvsbyborna och utökar distributionen. Huvuddelen av tidningarna delas ut av Svensk Hemleverans som tidigare men från och med första numret 2022 använder man även Posten till de brevlådor som tidigare inte fick tidningen.

Slutar prenumerera på dagstidningen

– Vi har fått önskemål från de som inte fått utdelning tidigare att de önskar att få Älvsbyn Gratistidning. De flesta har verkar ha slutat prenumera på dagstidningen och där blir den lokala gratistidningen den naturliga källan till att ta del av vad som händer i kommunen och få se annonser från företag och butiker, berättar Maria Salonen.

Den utökade distributionen är en fördel för annonsörerna. I år är det valår och det är också en viktig demokratiaspekt att alla skall kunna få ta del av vad som händer i kommunen och vad de olika partierna vill lyfta fram. Vecka 35 innan valet kommer Älvsbyn Gratistidnings stora valguide.

Tidning och lokal webbplats

Förutom förbättringar i distributionen meddelar man att fler saker är på gång för att utveckla tidningen och den lokala webbplatsen – alvsbyn.gratistidning.com.