Fler väljer Norrbotten Gratistidning som mediapartner

0
60
Fler och fler ser styrkan i att Norrbotten Gratistidning kan erbjuda helhetslösningar.

Nolia, Pajala marknad och Kirunafestivalen har under våren och sommaren alla valt att samarbeta med Norrbotten Gratistidning för mäss-, marknads- och festivaltidningar.

–Att vi får de här stora förtroendena visar att vi gör rätt saker på rätt sätt. Dessutom ser många av kunderna det stora värdet att samarbeta med en lokalt ägd aktör, säger Peder Gidlund, ansvarig utgivare.

Fler och fler ser styrkan i att Norrbotten Gratistidning kan erbjuda helhetslösningar, både inom skribenttjänster, reklambyråtjänster och tidningsproduktion.

– För arrangörer av den här typen vet vi hur viktigt det är att nå ut med vilket utbud som finns under arrangemangen. Samtidigt är det mycket viktigt med hög kvalitet och leveranssäkerhet. Vi kan erbjuda de här kunderna att nå ut till en mycket bred skara, samtidigt som vi har de här nyckelkompetenserna. Det blir en väldigt attraktiv lösning, säger Peder Gidlund och fortsätter:

–Vi ser också att det finns väldigt många företag också utanför de här branscherna som efterfrågar ett tydligt och informativt sätt att nå ut på. Sättet vi kan kombinera redaktionellt material, säljande texter och vår expertis från annonstidningsproduktion blir oslagbart där, säger Peder Gidlund.