Inför Nybro Vikings – Boden Hockey

Inför Nybro Vikings – Boden Hockey

Nu startar kvalet mot Allsvenskan och vi som nykomlingar är med! En fantastisk säsong kröns nu av ett spännande kval uppåt. Under måndagen valdes och fördelades lag till Playoff 1. Boden hade Visby/Roma och Nybro att välja på. Valet föll på Nybro. Torsdag 1 mars kl 19.00 släpps pucken i Liljas arena, Nybro. Playoff 1 spelas som bäst av tre. Boden har hemmafavör i en ev tredje match. Vi spelar 1 och 3 mars. Ev tredje match den 4:e mars.

Nybro är ett lag som blandat och gett under säsongen. I Allettan södra slutade de på 7:e plats och i grundserien 3:e plats. De finns ett genuint intresse kring laget och det är inte omöjligt att Björknäshallen gästas av småländska fans på lördag.

Johan Järlefelt och Fabian Ilstedt är de främsta poängproducenterna hos Nybro denna säsong.
Laget som sådant är svårt att sia om, de är fysiska och har en hög lägstanivå.

Boden har fått tillbaka några spelare från skadelistan, dock finns det några luckor som våra juniorer fyller väl.

Robert Nordberg, Tränare Boden Hockey
– Man upplever det som att Nybro har underpresterat och vi får inte underskatta dem. De har en tydlig spets som vi får ha koll på. Det är liten hall mycket folk och energirika fans, inramningen kommer bli spännande. Känns lite som att vi kommer in i finrummet när vi gästar Nybro.

Se matchen här Länk

Arkivbild Foto: Mats Engfors Fotographic

Boden Hockey
Vi är tillbaka

Patrik Sundberg webbredaktör