Nu på söndag arrangeras BSF´s Skoterns dag! på Boden Arena. – I år slår vi på st…

Nu på söndag arrangeras BSF´s Skoterns dag! på Boden Arena. – I år slår vi på stora trumman, säger Erik Viklander, arrangör och ordförande i Bodens skoterförening.

Ett flertal handlare visar upp skotrar, släp, fyrhjulingar och snöslungor som alla får provköras på olika banor. Räddningstjänsten visar brandbilar och skoterekipage och VildaKidz bjuder på godisregn och nalleregn klockan. Det blir dessutom skoterpulkåkning och hästvagn gratis för alla barn, lotterier, och försäljning av fika och hamburgare i Arenarestaurangen.
– Syftet är att samla alla skoterintresserade i kommunen. Det blir en riktig familjedag, förut har det mest kommit pappor men nu finns det något för alla i familjen, säger Erik.
Tidigare år har evenemanget gått på Gruvberget men då populariteten ökat med åren har det flyttats till arenan. Här finns stora parkeringar för bilar och skotrar och även en skoterled från hängbron. – Vi hoppas på 100-1500 besökare, säger Erik.
Missa nu inte detta. 11-14, söndag 27/1 på fältet bakom Boden Arena.

I Boden har vi nära till fantastisk skoterkörning och evenemang för hela familjen. Det är det vi kallar #närhetsliv. 📸 Erik Viklander

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot narhetsliv

Källa: Närhetsliv Boden, Boden