Företagscupen 2019

Boden Hockey bjuder in till Företagscupen, i samarbete med Opalen. 
Företagscupen spelas lördag 23 februari med start kl 08.00.

Detta är ett perfekt tillfälle för en trevlig dag och kväll tillsammans med arbetskollegor och andra företagare! Ni kan bjuda in leverantörer, kollegor, vänner samt såklart andra företagare till ert lag. Endast er fantasi sätter gränser. Om ni inte får fullt lag kommer Boden Hockey att förstärka upp era lag.

Hos oss får ni möjlighet att svetsa ihop teamet, dela med- och motgångar samt ha roligt samtidigt som ni stöttar Boden Hockey. Det går bra att gå ihop med andra företag. Ex Nordchark/Luleå grafiska.

Reglerna är enkla, inga slagskott, inga tacklingar, inga licensierade spelare och en speltid på 20 min rullande. Gruppspel med semifinal och final som spelas 2 x10 min med avblåsningar. 12 spelare per lag.

Utrustningskrav: Hjälm, handskar, benskydd och armbågsskydd. Viss utrustning kan lånas av oss. Kolla med våra materialgubbar på plats.

Segrande lag får förutom äran en inristning i pokalen, vid tre segrar erövras pokalen för gott.

Anmäl ert lag till kansliet@bodenhockey.se
Ange kontaktuppgifter och faktureringsadress.
Anmälningsavgiften är 9500 SEK per lag.

Förutom en hel del hockeymatcher kommer ni att kunna träffa och lyssna på Boden Hockeys ledning i samband med middagen och inte minst få lyssna på Per Ledin som berättar historier från sin karriär.
Vi utlovar också ett par överraskningar under dagen/kvällen.

Cupen samt mat och dryck (alkoholdryck finns att köpa på plats) för tolv personer är inkluderat i priset. Vi äter i Opalens lokaler och prel. middagstid är ca 19.00. Vi återkommer med detaljerat program för kvällen samt spelschema onsdagen den 20/2.

Tveka inte att ringa mig för frågor,
Robert Nordberg 073-846 08 88.

Varmt välkomna!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm