Fastighetsägarnas Match – Bodens HF – Bodens Hockeyförening

Bodens Fastighetsägare bjuder sina hyresgäster på stekhett hockey när vårt hemmalag jagar ytterligare poäng i det första steget i kvalet mot Allsvenskan.

Är du hyresgäst hos Tallkvistens Fastigheter eller Hemåt? Då kan du hämta dina biljetter hos kansliet mellan kl 10.00-15.00.

Är du hyresgäst hos Wiksténs Fastigheter, Bodenbo, Lundströms Fastigheter eller Sundbergs Fastigheter? Då kan du hämta dina biljetter hos respektive fastighetsägares kontor eller på kansliet.

Är du hyresgäst hos Bäckmans Fastigheter så får du dina biljetter i brevlådan!

Erbjudandet gäller 2 st biljetter/hushåll för vuxna. Ungdomar upp till 15 år går som vanligt in gratis. De som hämtar sina biljetter på kansliet skall medföra legitimation och kunna uppge sin adress.

Boden Hockey kommer från en mycket stark vecka där man har besegrat Piteå två gånger och sedan även Väsby och Enköping på bortaplan. Vännäs har varit spellediga i veckan och är alldeles säkert spelsugna!

Vårt hemmalag hittar vi fortsatt i toppen av tabellen, just nu på en stark andraplats med samma poäng och endast ett måls skillnad till serieledande Östersunds IK.

Vännäs HC hittar vi sist i tabellen, men låt er inte luras av det. Vännäs är ett bättre lag än vad tabellen visar. Förra gången lagen möttes krävdes förlängning för att avgöra matchen, där Boden drog det längsta strået. I grundserien vann Vännäs bortamötet med 4-1 och på hemmaplan var det Boden som vann med 5-4 efter ordinarie speltid.

Det kommer onekligen återigen bli en rolig match i Björknäshallen, så kom dit och stötta ditt hemmalag mot ytterligare poäng!

Varje match, varje poäng och varje mål är viktigt i AllEttan, inför det fortsatta Play Off-spelet. Hur det går till kan du läsa här. Förutom att laget behöver ditt stöd i den fortsatta kampen i kvalet mot Allsvenskan så siktar vi nu även på publikrekord tillsammans. Publikrekordet är just nu 1972 personer och innehas av Troja/Ljungby som spelade i Allsvenskan så sent som i fjol.

Trotsa kylan, kom till hallen, ta med dig dina vänner och alla som du känner, så ser vi tillsammans till att det blir en stekhet hockeymatch och stämning i Björknäshallen ikväll. Nedsläpp kl 19.00.

Foto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Författare: Webmaster

Detta inlägg finns i sin helhet på Bodens HF – Bodens Hockeyförening hemsida.

Källa: Boden Hockey, Boden