“Kom till hallen så kör vi tillsammans!”

Äntligen måndag! Äntligen PlayOff 3-vecka!

Imorgon, tisdag, drar äntligen det vi alla har längtat efter i 3 veckor nu, igång! Då är det dags för första matchen i Play Off 3, mot Huddinge, då på bortaplan. Det verkar som att det är många Bodensare som kommer finnas på plats i Björkängshallen imorgon, kul!

Sedan laddar vi för hemmamötet fredag 15/3 kl 19.00. Om det behövs en tredje avgörande match så spelas även den i vår hemmaborg, då på lördag 16/3 kl 16.00.

Här nedan kan du läsa en intervju med #23 Fredrik Bergdahl.

Du har nyligen förlängt ditt kontrakt med 2 år. Vad var det som gjorde att du känner att du vill fortsätta din karriär i Boden?
– En sak är att det är ett sådant drag kring hockeyn och på läktaren i Boden. Sedan tycker jag att satsningen som föreningen gör känns väldigt intressant och den är jag gärna med på.

Det har varit en lång vila från matcher för er, har den varit behövlig, eller hur ser du på uppehållet som blivit tack vare att ni vann serien?
– Vi har fått slicka såren och tränat på bra. Vi har gjort det bästa av situationen och är riktigt taggade att kliva in i PlayOff 3!

Känslor inför PlayOff 3?
– Känslan är bra, ser fram emot att spela tuffa matcher igen. Jag hoppas på samma grymma stöd som vi har haft hela säsongen. Kom till hallen så kör vi tillsammans!

Foto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm