Boden Hockey vs. HC Vita Hästen – Bodens HF – Bodens Hockeyförening


Imorgon, söndag, kl 16.00 spelas den sista matchen den här säsongen. Det är Allsvenska HC Vita Hästen som gästar oss och vår huvudsponsor Bodens Energi bjuder på fri entré för att uppmärksamma att Boden Hockey har gjort sin bästa säsong någonsin.

Förra året var vi nykomlingar i HockeyEttan och gick direkt in och visade att vi är med i leken på allvar, genom att ta oss hela vägen till Play Off 2. Denna säsong tog vi ytterligare kliv uppåt och framåt genom att vinna AllEttan, slå ut Huddinge IK i Play Off 3 och spela Kvalserien för första gången i klubbens historia! Vi är alltså topp 4 av 47 lag i HockeyEttan den här säsongen!

Vårt hemmalag har, gång på gång den här säsongen, visat upp en aldrig sinande kämparglöd och lagmoral. Kom till hallen imorgon och visa ditt stöd och hylla grabbarna för säsongen.

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
Lagbygget inför nästa säsong har ju som bekant redan börjat. Imorgon under matchen presenteras nästa nyförvärv, missa inte det.

Passa även på att köp en skoterlott, dragning sker på måndag, samt att köpa hamburgare och dricka till halva priset. 

Vi hoppas att vi ses i Björknäshallen imorgon och skapar en fantastisk inramning som avslutning på en fantastisk säsong.

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Författare: Webmaster

Detta inlägg finns i sin helhet på Bodens HF – Bodens Hockeyförening hemsida.

Källa: Boden Hockey, Boden