På en plats där solen ofta ler, som idag, stängde vi nästan ner ( kvalar på) vin…

På en plats där solen ofta ler, som idag, stängde vi nästan ner (@bodensbkdamer kvalar på) vintersäsongen 2018/19 och påbörjade på riktigt sommar/höstsäsongen 2019.

@bodenhockey avslutade en rekordlång säsong hemma och slog klassiska Vita Hästen med 4-2. Ett snyggt avslut. Föreningen har visat att visionen om allsvenskt spel är inte långt borta och bjudit på många bra matcher för en publik som på allvar hittade tillbaka till Björknäshallen säsongen 2018/19. Nu går laget in i silly season och ska bygga ett delvis nytt lag. Vi lyfter på vintermössan en sista gång, tackar för underhållningen och ser framemot mer hockey kommande säsong.

På ett soldränkt Boden Arena påbörjade @bodensbkff sin säsong på allvar med hemmamatch mot Sandvikens IF, som tillhör det bättre lagen i serien ska sägas.
En sur torsk med 0-3 visar att Div1 norra kommer att kosta på. Men BBK kommer att anpassa sig, växa in i den nya kostymen och komma igen. Det finns mer att ta av, var så säkra och säsongen har precis börjat.

Vi hoppas också att @bodensbkdamer vänder och vinner mot Uppsala efter en tuff 39-25 torsk. Kom igen!

Vi har ett fantastiskt föreningsliv och nära till våra eldsjälar, förebilder och vinnarskallar. Det är det vi kallar #närhetsliv

📸 @fotographicsweden
#boden #bodenskommun #upplevboden #sverige #sweden #ishockey #hockey #fotboll #football #handboll #handball

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot narhetsliv

Källa: Närhetsliv Boden, Boden