Vilken fantastisk start på dagen vi fick på Företagsfrukost i Boden på Boden Bus…

Vilken fantastisk start på dagen vi fick på Företagsfrukost i Boden på Boden Business Park! Under temat Sommaren i Boden fick vi höra om alla spännande evenemang och sommarsatsningar som är på gång i stan.
Nationaldagen i morgon firas bland annat med 100 meter tårta, det blir en beachhandbollsturnering under Boden Alive, en metartävling, ett stort lajv, Midnattstrav, e-sport, Top of Boden och mycket mer.

Vi fick träffa Bodens kommuns nya näringslivsstrateg Jörgen, företagaren Patricia som gått vidare i Venture Cup, Tobias som dömde ishockey-VM och vinnarna i Artctic Chain Hackathon. En nyheterna var att en blockchainaccelerator startas upp på parken just i dag.

Vi fick höra om Bodensias uteservering Playa Bodensia som öppnar 26/6, om sommarcafét Barnens å i Harads som öppnar på midsommarafton, om MS Brännas planerade satsningar med ombyggnationer i höst och om Espresso House som etableras i Boden. Det gör också LF Norrbotten som efter frukosten bjöd på tårta och bubbel. En bättre morgon helt enkelt.

@lottalenna @bodenevent @sus_jon @bodenbusinesspark @formsmedjan @bodenskommun @msbranna @qualityhotelbodensia @frozen.waffle @teamhaftet @karlsson.kullen27 @boden_alive @boden100ar @bodentravet @upplevboden

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot narhetsliv

Källa: Närhetsliv Boden, Boden