Boden Hockey ar stolta att presentera kommande sasongs huvudtranare!

Han har 1 VM-Guld, 1 VM-Silver, 2 OS-Brons, 1 SM-Guld, over 100 poang i NHL, narmare 300 SHL-matcher och over 40 landskamper under sin aktiva spelarkarriar. Som tranare har han bland annat tranat Bjorkloven i HockeyAllsvenskan under manga ar, raddat kvar Timra IK i SHL och varit tranare for Juniorkronorna.

Med ett sadant imponerande CV sa kan vi inte tala om nagon annan an sjalvaste Lars “Molla” Molin, en av guldhjaltarna fran VM -87. Valkommen till Boden och Boden Hockey, Lars!

Boden Hockey ar som sagt mycket stolta att kunna knyta till sig en sa pass erfaren och driven tranare som Lars och kanner att han kommer passa in valdigt bra i klubben med sin vinnarinstinkt.

Markus Lindstrom, Ordforande Boden Hockey, om Lars Molin:
– Det kanns oerhort stabilt med Lars Molin som var nya tranare. Lars har lang erfarenhet bade som spelare och tranare. Vi ser verkligen framemot att Lars ska kliva in i klubben och vi har stora forhoppningar att han skall fortsatta fora laget framat.

Hemsidan slog en signal till var nya tranare for att kolla laget.

Hej Lars och varmt valkommen till Boden Hockey!
Tack sa mycket!

Vem ar Lars Molin for de som inte vet?
Jag har hallit pa med hockey i stort sett hela mitt liv, fran sju ars alder. Fran det att jag var 16 till 35 ar sa spelade jag elithockey. Som tranare sa har jag flera ar som tranare i Loven (Bjorkloven) och jag har aven tranat Timra, Storhamar i Norge och Juniorkronorna sasongen 00/01.

Hur anser du att hockey skall spelas idag?
Hockeyn har forandrats sa mycket, det ar mer fart i dag, men man maste kombinera farten med smartness. Mycket fart men man maste aven vara smart.

Hur gar tankarna om att ta over Boden Hockey nu?
Jag har knappt hunnit smalta det annu. Men da jag traffade klubben sa gav de en mycket bra presentation och upplagg som jag gillade och klubben gillade min. Jag har sett nagra matcher som Boden har spelat ifjol och det ar ett speedigt lag, det vill jag behalla, speeden. Sen kanske det blir att vrida till det lite, men det far vi se langre fram nar vi gar pa is.

Tack sa mycket Lars och kor hart i vinter.
Tack!

Skribent: Dennis Eliasson

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En drom