Repost BUCKLAN TILL BODEN / För tredje gången sen 2006 har vi det stora nöjet a…

Repost @narhetsliv:
BUCKLAN TILL BODEN / För tredje gången sen 2006 har vi det stora nöjet att få Stanley Cup pokalen till Boden. För andra gången är det Oskar Sundqvist som står för bedriften. Vi är oerhört stolta och glada att Oskar, åter igen, lyckats vinna världens bästa och garanterat tuffaste hockeyliga, NHL (National hockey league).

Oskar Sundqvist är en vinnarskalle. Vilket underlättar om man vill vinna NHL, vilket de flesta hockeyspelare drömmer om att göra. Oskar har vid 25 års ålder redan gjort det två gånger. Men han är också en del och en produkt av vårt helt fantastiska föreningsliv. Och även om Oskar förädlades i Skellefteå AIKs organisation förblir närhetslivet i Boden alltid hemma och Boden Hockey moderföreningen där han kanske avslutar karriären. Oskar är inte bara en vinnarskalle utan också nu en förebild för alla killar och tjejer som just nu har sommarfysat och längtar efter de första skären på nyspolad is. Han har visat att möjligheten finns, även om vägen är lång och inte helt enkel, så går det. Så passa på, kom och hylla och träffa Oskar, spana in Stanley Cup bucklan. Allt i en ishall nära dig. Det är det vi kallar #närhetsliv

Björknäshallen / tisdag 13/8, kl.19.00. I samband med Boden Hockeys första träningsmatch hemma mot Kiruna AIF.
Nedsläpp 19.15.

Hämta din egen bucklan-till-boden gratis t-shirt (BEGRÄNSAT ANTAL). Dessa kommer att finnas på Björknäshallen i samband med matchen.

📸 @fotographicsweden
@bodenhockey
@redstormboden
#boden #bodenskommun #upplevboden #sverige #sweden #ishockey #hockey #nhl #stanleycup

 Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot bodenhockey

Källa: Boden Hockey, Boden