Infor matchen: Boden Hockey vs. SK Lejon

Sista genrepet!

Idag kl 15.30 spelas sista traningsmatchen innan serien drar igang nasta sondag pa hemmaplan.

Dagens motstand ar Skellefteborna SK Lejon och matchen spelas pa bortaplan. De har traningsmatchat mot Teg och mot Vannas tva ganger som har resulterat i tre forluster, i tur och ordning med 4-2, 5-3 och 8-3.

De har tappat sin duktiga malvakt John Vestermark till Pitea, som forra sasongen i Skelleftea-laget hade en raddningsprocent pa 93,4. De har daremot behallt sin lagkapten Mattias Tornqvist, samt centern Bjorn Gabrielsson som var den som forra sasongen gjorde flest mal. De har aven forstarkt med Olof Lundberg, som kommer fran 7 sasonger i Pitea HC.

Vi ar saklart storfavoriter medan manga tippar SK Lejon att husera i botten av tabellen. Vi kanner SK Lejon battre an sa och vet att de kan overraska, samt att det aldrig, oavsett motstand gar att tro att nagon match ska ga enkelt. Det kravs som vanligt hart och noggrant jobb i 60 minuter.

Sedan senast ar Marcus “Sasse” Sandstrom tillbaka, men saknas i dagens match gor fortsatt Henri Tamminen, Tommy Wargh, Johan Ceder och Petter Sundqvist, men junioren Erik Larsson ar med.

Tyvarr sander inte SK Lejon dagens match, men vi kommer givetvis uppdatera med slutresultat.

Visst ses vi i Bjorknashallen nasta sondag?

Omslagsfoto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En drom