Home Locals - Boden Hockey Intervju: Jesper Nilsson

Intervju: Jesper Nilsson

0
Intervju: Jesper Nilsson

Sasongspremiaren narmar sig med stormsteg. Idag ar det endast 4 dagar kvar till pucken slapps i Bjorknashallen mellan Boden Hockey och Kiruna AIF. Hemsidan kontaktade var assisterande tranare Jesper Nilsson for att fa nagra ord med honom.

Hej Jesper!
Du tranade Boden J18 pa egen hand i fjol och har fatt enormt mycket berom fran foreningen for ditt jobb. Till i ar sa var du tankt som tranare for J20-laget innan Molla kom in och ville ha dig som assisterande tranare i A-laget. Hur kanns det?
Hej! Ja, det ar en jatterolig mojlighet att fa chansen att vara med pa den har resan och jag kanner mig valdigt inspirerad av det fantastiska gang vi har har, samt att fa jobba med Molin och hans erfarenhet och ledarskap.

Beratta lite mer om dig sjalv sa vara lasare far en battre bild av vem Jesper Nilsson ar.
Jag ar en positiv prick som forsoker komma in med mycket energi och se killarna aven bakom hockeyn. Jag ar en Boden-kille som gor min fjarde sasong som tranare, har pluggat 2 ar till socionom men har tagiet ett stuideuppehall under den har sasongen. Jag ser mig som en extrovert person som forsoker vara positiv ochbidra med energi och karlek.

Sasongen har startat pa ett fantastiskt bra satt med 8 vinster av 10 mojliga pa forsasongen, vilket ar betydligt battre an ifjol. Hur gar dina tankar infor den har sasongen?
Orovackande att bryta ett vinnande koncept… Skamt asido. Jag tycker att det ser lovande ut, vi vaxer in i vart spel allt eftersom och har en spannande grupp. Forhoppningvis kommer vi att fortsatta i denna positiva trend.

Nar man laser tabelltips sa tippar de flesta Boden som etta, sa ni ar storfavoriter. Hur hanterar ni det?
Na, det ar bara att gnugga pa med de vi kan paverka och behalla en positiv energi i det vi gor.

Tankar infor seriepremiaren?
Kul att det drar igang pa riktigt, vi ar laddade och hoppas sa manga som mojligt kommer och stottar killarna!

Vi ses i Bjorknashallen pa sondag kl 16.00, taggade till tanderna!
Tillsammans ar vi en ren Bodenkraft som ar omojligt att stoppa!

Skribent: Dennis Eliasson

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En drom