Borja spela hockey!

Varmt valkomna till Boden Hockeys Hockeyskola!

Vi startar upp sasongen pa isen i Bjorknashallen, lordag 5/10 kl 10.00.
Alla barn fodda 2012 eller senare ar valkomna. Sjalvklart ar de forsta traningarna, innan ert barn bestamt sig for att fortsatta, gratis!

Det viktigaste med Hockeyskolan ar att barnen har roligt. Vi gor mycket skridskoovningar med fokus pa att de ska fa lara sig grunderna i skridskoakning. Vi brukar ocksa lata barnen fa spela lite i slutet av traningarna.

Vid uppstarten av Hockeyskolan kommer ledare att finnas pa plats pa ishallen for att, framfor allt, stotta alla barn med foraldrar som deltar for forsta gangen. Val pa isen behover barnen minst ha skridskor, hjalm och halsskydd. Det ar aven bra om de har ben- och armbagsskydd. Om ditt barn tycker om att spela kan det vara bra ha med sig en hockeyklubba ocksa. Det finns ett antal utrustningar (och klubbor) att lana fran klubben om man inte har egna.

Vi gar pa isen kl 10.00 lordag 5 oktober.
Kom garna dit en stund innan for att fa lite information fran oss. For er som vill lana utrustning ar det bra om ni kommer ca 30-40 minuter fore, sa att ni hinner fa utrustning och byta om. Omkladningsrum med duschar finns att tillga.

Tveka inte – lat ditt barn komma och prova pa varldens roligaste idrott!

/Ledarna i Boden Hockeys Hockeyskola

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En drom