Norrskenet i Boden firade 10 år med en jubileumsfest

Ett axplock av glada elever som firar skolans 10 års jubileum.

På torsdagskvällen bjöd Norrskenet in till tårtkalas för elever och personal som varit med på olika sätt under de 10 år som skolan bedrivit verksamhet i gamla Tallboskolans lokaler. Kvällen var ämnad att bli en kväll för minnen, sång och musik, tillbakablickar och glada skratt, och så blev det.

Skolan kan stoltsera med att ha haft många duktiga elever som i kväll var inbjudna att mingla med personalen men också att uppträda på kvällens öppna scen. Skolan har inriktning musik, idrott och hälsa så det kanske inte är så konstigt att det har varit många talanger som lämnat skolan under åren och som nu var tillbaka på ett återbesök.

Skolans musiklärare Sara Wohlin Zerpe med Lena Rullander.

 

Vad det gäller personalen så är det ett sammansvetsat gäng som har varit med under alla 10-åren men även nya kollegor har tillkommit, en toppenarbetsplats intygar Lena Rullander som varit med i 8 av de 10-åren och är den som driver skolans populära EU-projekt. Lena tror även att skolans tydliga struktur och studiero gör att eleverna på skolan kan gå vidare i livet med den kunskap de ska ha med sig i bagaget.
– Det är så trevligt att få träffa många av de gamla eleverna och lärarna som lämnat oss under åren och få njuta av skönsång och fika tillsammans.

En lyckad kväll kan Lena Lasu, skolans stolta rektor konstatera när sista tonerna från scenen avslutat kvällen.

Källa: Norrskenet
Foto: Erik Ström och Sara Wohlin Zerpe