Boden Hockey vs. Kalix HC – Bodens HF – Bodens Hockeyförening


Ikväll är det dags att möta Kalix HC på bortais.

Vi kommer senast från en skön 3-0 seger mot Kiruna IF där spelet verkligen fungerade över hela banan. Kalix senast kommer från en 2-0 förlust mot Örnsköldsvik. Precis som Johan Ceder sa inför Kiruna-matchen är det en jämn serie:
– Alla lag kan verkligen slå alla. Det är (förra) helgens resultat ett exempel på, där Övik slog Kalix, SK Lejon slog Vännäs och Kiruna IF slog Östersund.

Vi har inför kvällens match 27 inspelade poäng, vilket betyder att vi ligger på en tredjeplats med samma poäng som tvåan Piteå. Vi har 8 poäng ned till sjätteplatsen, tillika den tabellplacering som innebär missad AllEtta. Den platsen innehar just nu kvällens motstånd, Kalix HC.

Vi känner Kalix HC väl. De är en lagmaskin och det blir alltid roliga matcher mot dem. Ikväll blir inget undantag. De kommer säkerligen komma ut hårt och göra allt i sin makt för att sig tillbaka på AllEttan-mark i tabellen, samtidigt som vi är enormt sugna på att bygga vidare på det spel där så mycket klaffade senast och även ha möjlighet att rycka ifrån lite i tabellen.

Dessutom har vår supporterförening i samarbete med Ragnsells Boden fyllt en buss som vid kl 17.00 är på väg till Kalix för att heja fram vårt hockeylag. Allt tyder alltså på att det kommer bli derbykänslor och bra stämning i Part Arena denna afton!

Har du inte möjlighet att vara på plats kan du se matchen här:
Kalix HC – Boden Hockey

Foto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Författare: Hemsidan

Detta inlägg finns i sin helhet på Bodens HF – Bodens Hockeyförening hemsida.

Källa: Boden Hockey, Boden