Jesper Ylivainio klar: “Bästa fansen!”

Igår kunde vi äntligen presentera att Jesper Ylivainio är klar för spel i Boden Hockey.

– Det känns bra att vara tillbaka. Det ska bli kul att spela AllEttan här med Boden igen, så hoppas jag att vi kan göra något bra av det här, sa Jesper i en intervju som vi delade i våra sociala medier.

Och en hälsning till våra supportrar:

– Fortsätt stötta som ni gör, ni är helt suveräna! Bästa fansen!

Jesper kanske inte behöver någon närmare presentation, då han tillhört Boden Hockey under säsongerna 2017/2018 och 2018/2019 och är en riktig publikfavorit i Björknäshallen. Förra säsongen stod han för fantastiska 47 poäng på 37 matcher i Boden-tröjan. Kontraktet är skrivet för resten av den här säsongen.

En längre intervju med Jesper kommer inom kort på hemsidan. Håll utkik!

Kommentar från Rolf Nilsson, GM Boden Hockey, om värvningen:
– Vi är jätteglada att han väljer att komma hem igen. Han hade ju ett antal andra alternativ, så att han väljer att göra en nystart hos oss känns givetvis jättebra. En ut, i och med Loppatto, och en in nu, gör att antalet i truppen är likvärdig, vilket också känns bra.

Är det Ylivainio som är Supporterspelaren?
– Nej.

Så insamlingen och arbetet kring ytterligare förstärkningar fortsätter?
– Arbetet fortsätter. Beroende på hur skadesituationen ser ut har vi inte bestämt om det är en forward eller en back. Det som är bestämt är att det ska vara en spelare som gör skillnad. Så fortsätt vara med och bidra till er spelare!

Läs mer om insamlingen till Supporterspelaren här.

Foto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm