Det är dags att utse Årets Bodensare! För er som följer Närhetsliv är det idel b…

Det är dags att utse Årets Bodensare! För er som följer Närhetsliv är det idel bekanta ansikten bland de nominerade, som alla är fantastiska ambassadörer för vårt Boden. Men vem ska vinna? Det bestämmer du! Gå in och rösta på www.naringslivsgalan.nu. Årets Bodensare presenteras på Bodens Näringslivsgala den 22 februari. Och de nominerade är…
🌟
SALLY SUNDBOM
Genom hennes hårda arbete hålls Rödbergsfortet levande, och har dessutom blivit en besöksframgång. Hon brinner för fortet och för kontakten med människor. Tack vare hennes starka driv uppmärksammas Bodens historia för både bodensare och turister inom och utom landet.
🌟
KRISTOFFER JAKOBSEN
Han är skidtalangen som genom sitt stora genombrott under 2019 har satt Storklinten och Boden på kartan internationellt. I tuff konkurrens bland världseliten har han kammat hem fina placeringar under året. Kristoffer är en stark ambassadör för Boden och en alpin förebild som visar andra att vill man så kan man.
🌟
INGEGERD HOLMQUIST
Hennes idé om en second hand-butik för att få loss pengar till bistånd blev verklighet. Idag är Returidé Bodens största second hand-verksamhet med föreståndaren Ingegerd i täten. Genom hennes varma engagemang ges bodensarna chans till återbruk i en tid med hållbarhet och klimatfrågan i tydligt fokus.
🌟
JESSICA BÄCKMAN
Hon är Bodenföraren som med sina imponerande prestationer tagit sig upp till högsta eliten inom racingsporten. I år blev hon dessutom historisk som den första kvinnan genom tiderna att kliva upp på pallplats i det prestigefyllda mästerskapet TCR Europe. En sann förebild och inspiration för andra bodensare.
🌟
OSKAR SUNDQVIST
Från uterinken i Södra Svartbyn till NHL. Hockeyproffset från Boden har gjort sin bästa NHL-säsong hittills och blivit historisk genom att vinna Stanley Cup för andra gången – och se till att bucklan kom till Boden igen. En vinnarskalle som sporrar till att tro på sig själv och aldrig ge upp.

📸 @fotographicsweden
#åretsbodensare #bodensnäringslivsgala #näringslivsgalan #närhetsliv #näringsliv #boden #bodensare
@jessbackman @jabaeckman @storklintensalpina @bodenhockey @ingegerdholmquist

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot narhetsliv

Källa: Närhetsliv Boden, Boden