I helgen fylldes Hildursborg till bredden när cheerleading-tävlingen Future Wint…

I helgen fylldes Hildursborg till bredden när cheerleading-tävlingen Future Winter Cup arrangerades av Bodenklubben @cheerfuture för sjätte gången. Totalt startade 35 lag med över 500 deltagare under tävlingsårets första tävling i norra Sverige och publiken fick se några av Sveriges bästa lag mäta sig mot varandra. Bland deltagarna fanns allt från de yngsta knattarna till elitlagen i Norr- och Västerbotten.

Cheer Future tog guld i Level 1 och brons i Level 2. Cheer Future Rangers (minior level 2) kammade hem priset för bästa koreografi och Cheer Future Cadets (junior level 1) tog hem totalpriset Future Winter Cup Champion.
– Vi har nått en punkt där vi inser att Future Winter Cup har blivit så stor att vi måste hitta nya lösningar för att kunna fortsätta arrangera den här i Boden. Det är ett angenämt problem som vi hoppas kunna lösa i dialog med Bodens kommun i framtiden, säger Emma Glaas, sportchef i Cheer Future.

I Boden har vi ett fantastiskt föreningsliv och nära till våra eldsjälar, förebilder och vinnarskallar. Det är det vi kallar #närhetsliv

📸 Rickard Garvare
#futurewintercup #cheerleading #närhetsliv

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot narhetsliv

Källa: Närhetsliv Boden, Boden