Boden Hockey vs. Väsby IK HK – Bodens HF – Bodens Hockeyförening


Idag möter vi Väsby IK HK – seriesegrarna i HockeyEttan Östra.

Senast lagen möttes var nu i AllEttan, på bortais för vår del, där Väsby var det starkare laget och till slut gick segrande med 4-0. Nu är vi i vår hemmaborg och då blir det andra bullar. Framburna av vår fantastiska hemmapublik går vi för en rejäl revansch. Tillsammans!

Huvudtränare Lars “Molla” Molin:

– Vi fick stryk där nere med 4-0 i en match där Väsby var bra och vi inte kom upp i normal standard. Så vi är oerhört revanschsugna. Väsby spelar fartfylld Stockholmshockey och är ännu piggare än gårdagens motstånd. Det blir en riktig toppmatch!

Idag spelas den 13 omgången för vår del i AllEttan. Det innebär att efter dagens match återstår det 5 matcher att spela. Kvar att möta har vi Borlänge (borta), Lindlöven (borta), Teg (borta), Östersund (hemma) och Hudiksvall (hemma).

Oerhört viktiga poäng på spel

Tabellen är en jämn historia, lite uppdelad i två skikt – toppen och botten – där både vi och Väsby huserar i toppskiktet. Vi ligger på en fjärdeplats och Väsby ligger på en tredjeplats med endast en (1!) poäng mer. Samtidigt har vi bara 3 poäng upp till förstaplatsen.

Vi ses i Björknäshallen kl 16.00.
Tillsammans klättrar vi i tabellen!

Foto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Författare: Hemsidan

Detta inlägg finns i sin helhet på Bodens HF – Bodens Hockeyförening hemsida.

Källa: Boden Hockey, Boden