“Kämpa för klubbmärket” – Bodens HF – Bodens Hockeyförening


Hockeyhelg dag 2

Idag fortsätter vår hockeyhelg i vår hemmaborg. Först ut är damlaget! Det är ju äntligen hemmamatch för vårt damlag igen, med nedsläpp kl 12.15.

Idag spelar vårt damlag sin sjätte match i Dam- och Ungdomsligan. Denna gång är det dags att möta Hertsörinken IF i vår hemmaborg. Det var ju mot Hertsörinken som vi spelade vår första tävlingsmatch mot och vann med 8-1 på bortais.

Vi har som sagt hittills spelat 5 matcher och vunnit samtliga. Idag blir dock en lite tuffare uppgift då vi saknar många spelare.
– Idag blir lite utav ett eldprov eller ett gesällprov för många av våra nya spelare. Vi kommer med en ganska desarmerad trupp, vi har många av våra poängproducerande spelare borta, säger Michelle Bentzer-Staaf till hemsidan.

Vad blir då nyckeln i dagens match?
– Det gäller för våra för våra nya spelare att våga testa och tro på sig själva, för dem att komma ut med självförtroende och kämpa för klubbmärket. Det är nyckeln till framgång. Samt att vi rutinerade rävar måste steppa upp vårt game och vara extra disciplinerade och pådrivande.

Vi är helt övertygade om att våra hjältar kommer göra sitt yttersta som vanligt och det blir kul att äntligen få se och heja fram dem på hemmaplan. Så kom till Björknäshallen idag kl 12.15. Det är fri entré!
– Till fansen vill vi säga att ni har varit ett fantastiskt stöd och en extra spelare. Idag behöver vi mer än någonsin, avslutar Michelle.

Vi ses i Björknäshallen!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Författare: Hemsidan

Detta inlägg finns i sin helhet på Bodens HF – Bodens Hockeyförening hemsida.

Källa: Boden Hockey, Boden