Under torsdagen arrangerades Norrbottens första rekryteringsmässan för spel, fil…

Under torsdagen arrangerades Norrbottens första rekryteringsmässan för spel, film och media i Luleå. Mässan lockade många intresserade besökare och flera spännande kontakter skapades. – Dessa branscher är i stort behov av arbetskraft och jag är övertygad om att de behöver synas på mässor, inte minst för att visa upp vilka spännande yrkesområden som finns här uppe, säger initiativtagaren Lars Lundqvist.
Han var en av drivkrafterna när utbildningen Indiespelutvecklare etablerades på Boden Business Park och kammade i tisdags hem hem årets hederspris på Norrbotten Media Week för sina insatser i spelsatsningen.
Han har tidigare jobbat på Sundeby Folkhögskola och Changemaker Educations och driver i dag företaget FCV Sverige för att hjälpa människor nå sina drömmar genom arbetsmarknadsåtgärder, aktiviteter och utbildningar.
Mässan arrangerades i samarbete med Boden Gamecamp, Arbetsförmedlingen Massa Media och Filmpool Nord.

I Boden har vi nära till ett växande näringsliv med drivna entreprenörer, kreativa vildhjärnor och en stark framtidstro. Det är det vi kallar #närhetsliv.

@indiespelutvecklare @bodenbusinesspark @cmeducations @sunderbyfolkhogskola @filmpoolnord #bodengamecamp #indiegames #indiespel #spelutbildning #spelstudio #rekryteringsmässa #spek #film #media #tillväxt #näringsliv #rekrytering

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot narhetsliv

Källa: Närhetsliv Boden, Boden