Gugga kugghjulen i klurigt mysterium / Escape Rooms har idag miljontals besökare…

Gugga kugghjulen i klurigt mysterium / Escape Rooms har idag miljontals besökare världen över. Sommaren 2019 öppnade @letsescapeboden. Ett äventyr där deltagarna har en timme på sig att tillsammans lösa ett gemensamt uppdrag.

Arvet efter Nimbus Nilsson – Nimbus, en egensinnig urmakare och uppfinnare som vunnit på lotto 14 gånger i rad och enligt rykten arbetade på en hemlig uppfinning. Genom sina vinster hade han en enorm förmögenhet men nu är både pengarna och Nimbus spårlöst försvunna.

Så kliv in i Nimbus Nilssons värld och besök hans lilla verkstad där du och dina vänner kanske kan lösa mysteriet och framförallt… hitta alla pengarna! Är ni redo?
Just nu erbjudande 200 kr/person (ord.pris 250 kr/person). Boka in dig och ditt sällskap (bokas som slutet sällskap) direkt via Let’s Escapes hemsida!
Coronakrisen innebär stora utmaningar för våra lokala turistföretag, men också stora möjligheter för alla bodensare som vill lyxa till det med hemester i närhetslivet. Därför har vi tillsammans med @upplevboden samlat ihop en rad fina erbjudanden just för er som bor i närheten. Du hittar dem på upplevboden.nu

Stötta besöksnäringen i Boden
#hemester #närhetsliv
#stöttalokalt #localhero #localheroboden #localheronorrbotten @localheroboden @localheronorrbotten

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot narhetsliv

Källa: Närhetsliv Boden, Boden