Digital ölprovning / Vill du ha en unik upplevelse och samtidigt lära dig mer om…

Digital ölprovning / Vill du ha en unik upplevelse och samtidigt lära dig mer om en av världens mest populära drycker? Då ska du boka in en ölprovning med @tjersbryggeri. Detta kommer att bli en utmaning för smaklökarna då deras hantverksöl är något utöver det vanliga.

Under provningen kommer Lina och Sofia på Tjers att guida dig igenom en smakresa där det lokala hantverket är i fokus. De berättar mer om tillverkningsprocessen och de olika ölen de har i sitt sortiment.

Vad säger ni om att pröva på online-ölprovning?
Tjers öl bygger på kärleken till dryck, kreativitet och noggrannhet. I deras bryggeri i Sävast jobbar de för fullt med varje smak, mäskning, buteljering och etikettering. Här bryggs ölet med en stolthet för varje flaska. Öl är inte bara öl, här finner de möjligheten att ta ut svängarna och skapa nya smaker och upplevelser.

Tjers erbjuder för tillfället prövningar i bryggeriet med slutna sällskap. Det finns också den spännande chansen att göra ölprovningen digital. Platsen väljer du själv.

Är du intresserad av att boka in detta, kontakta Tjers Bryggeri för mer information och pris.

Coronakrisen innebär stora utmaningar för våra lokala turistföretag, men också stora möjligheter för alla bodensare som vill lyxa till det med hemester i närhetslivet. Därför har vi tillsammans med @upplevboden samlat ihop en rad fina erbjudanden just för er som bor i närheten. Du hittar dem på upplevboden.nu

Stötta besöksnäringen i Boden
#hemester #närhetsliv 📸 @fotographicsweden
#stöttalokalt #localhero #localheroboden #localheronorrbotten @localheroboden @localheronorrbotten

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot narhetsliv

Källa: Närhetsliv Boden, Boden