Tack, Filip! Nu är det klart att Filip Aronsson lägger skorna på hyllan. F…

Tack, Filip! 💚

Nu är det klart att Filip Aronsson lägger skorna på hyllan.
Filip växte snabbt in i rollen som en given A-lagspelare när han anslöt från Täby säsongen 17/18. Med sin energi och vinnarskalle har han varit otroligt viktig för laget, på och utanför planen. Han växte sig in i rollen som en ledare och nyckelspelare, inte minst genom att vara en bra tvåvägsspelare, men även genom att alltid föregå med gott exempel. I försvarsspelet har Filip varit en stor trygghet och gett den energi som ofta varit avgörande.

Filips hälsning: ”Beslutet att inte fortsätta med handbollen har varit riktigt tufft då jag spelat denna härliga sport i cirka 15 år. Extra svårt har det varit eftersom BBK är på alla sätt och vis en förening som verkligen har det där lilla extra! Jag är så glad att jag fått lära känna alla er goa människor, både inom och runt omkring laget. Det har varit en häftig resa med både framgångar och motgångar, precis så som det ska vara inom sport! Jag tvekar inte en sekund på att herrarna studsar tillbaka starkare till nästa säsong med många lärdomar från allsvenskan i bagaget. För min egen del skiftas nu fokus över på andra fronter i livet, men kommer alltid ha med mig alla de fina stunder jag har fått dela med laget och alla de härliga människor runt omkring!

Vi ses!” —
Från föreningens och lagets sida vill vi passa på att rikta ett stort tack för din tid i den gröna tröjan. Vi vill även rikta ett lycka till med framtida utmaningar. På återseende! 💫 📸: Mats Engfors / @fotographicsweden
#filleshow

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot bodensbkherrar

Källa: Bodens BK HF Herr, Boden