håller öppet i sommar! Med stor försiktighet och en sträng sheriff har arrang…

@westernfarm håller öppet i sommar!

Med stor försiktighet och en sträng sheriff har arrangörerna bakom anläggningen bestämt sig för att hålla öppet i sommar trots Corona.
– Ja, det är ju speciella tider, även för en västernstad, men vi har hittat ett sätt att hålla öppet som blir tryggt och säkert för alla. Största delen av våra aktiviteter sker trots allt utomhus, säger Joel Stenvall, en av delägarna till Western Farm.

Den 8 juli öppnar man grindarna och håller öppet i fyra veckor, onsdag till söndag, 11.00 till 17.00. Det kommer att bli spontana aktiviteter och uppträdanden, men inget som kommer att dra stora folksamlingar.

Det som är helt nytt för detta år är att besökaren själv bestämmer inträdet.
– Vi kände att vi ville göra något unikt när det gäller inträde och avgifter. Man får som besökare själv bestämma vad man tycker det ska kosta att besöka oss. Att driva Western Farm kostar givetvis pengar, men det är så speciella tider nu, och vi ville inte att det skulle vara en kostnadsfråga i första hand om och när man vill besöka oss. Vi tänker lite ”support your local cowboy”. Vi vill att besökarna drar sin smartphone ur fickan lika snabbt som Lucky Luke drog sin revolver. Det är ju därifrån ordet swish kommer, det är ljudet som uppstod när han drog sin Colt, skrattar Joel.

📸@westernfarm
#närhetsliv #westernfarm #bodenskommun #vildavästern

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot narhetsliv

Källa: Närhetsliv Boden, Boden