Sammandrag från årsmötet – Bodens HF – Bodens Hockeyförening


Boden Hockey följer utstakad plan och fortsätter utvecklas positivt! 

Ett sammandrag från det relativt sett välbesökta årsmötet ger vid handen att styrelsen omvaldes ograverat, ny ersättare valdes in och kommer presenteras senare.

Omsättningen fortsätter att öka och det blev ett positivt resultat även denna säsong trots att den blev något avkortad. Föreningen stärker sitt egna kapital och kan fortsätta jobba enligt lagd plan.

Sportsligt nämndes att föreningen ökat med två lag denna säsong och inte nog med det, även antalet spelare i lagen har ökat något. För första gången har Boden Hockey haft ett damlag som också vann utvecklingsligan för damer. Juniorerna fortsätter att utvecklas, fokus har varit individuell utveckling av våra spelare. Vårt unga J18-lag missade kvalet till eliten med en hårsmån vid jul, men vann fortsättningsserien. Vårt hockeygym närmar sig 30 elever med stormfart, vilket är fantastiskt. A-laget föll efter förlängning i avgörande Play Off 2-matchen, och visar fortsatt att Boden Hockey är ett topplag i HockeyEttan.

Sponsorstödet fortsätter att öka i takt med att intresset för Boden Hockey fortsätter att öka.


I samband med Hjältarnas återkomst valdes Niclas WAllin in i Boden Hockeys Hall Of fame

Från arrangemangssidan sticker Wallin-cupen och Armé-cupen ut. Inte minst nya Ankracet samt Boden Hockeys 100-årsfirande var också välbesökta.

Boden Hockey har startat ett integrationsprojekt med stöd av Länsstyrelsen under våren, som ska fortgå under hösten.

Övrigt från mötet är att en åtgärdsplan tagits fram och att de första delarna redan sjösatts för att osäkerheten som följer av Covid-19-pandemin.

Foto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Författare: Hemsidan

Detta inlägg finns i sin helhet på Bodens HF – Bodens Hockeyförening hemsida.

Källa: Boden Hockey, Boden