“En lagmaskin där alla är delaktiga” – Bodens HF – Bodens Hockeyförening


I vårt premiäravsnitt av Käka Puck kunde vi äntligen presentera tränarparet för nästa säsong – Robert “Nobbe” Nordberg och Robert “Dallas” Dahlroth.

 

Har du inte sett Käka Puck-avsnittet så kan du göra det här ovan. Vår huvudtränare Nobbe har även delat med sig av ytterligare tankar inför säsongen här nedan.

“HEJ BODEN OCH ALLA SOM ÄR INTRESSERADE AV ISHOCKEY

Som coach känner jag mig riktigt inspirerad och driven att ha fått förmånen och möjligheten att jobba långsiktigt under 3 år för att utbilda hockeyspelare och vara med och utveckla Boden Hockey vidare mot det mål vi har satt upp.

Det är många som stannar mig på gatan och vill prata hockey. Det känns verkligen som att Boden vill se en hockey där alla ”krigar” för varandra men att man också kan vara smart och våga spela med puck. Ishockeyn förändras mycket och snabbt och därför gäller det att hela tiden vara uppdaterad, följa med utvecklingen inom hockeyn, samverka och nyttja nätverken.

Det som vi gör nu är att vi har en tydlig ”scouting-grupp” som tillsammans sätter laget utifrån de kriterier vi har. Det arbetet har redan påbörjats och kommer pågå kontinuerligt under säsongen.

Ska vi lyckas behöver vi vara en lagmaskin där alla är delaktiga och får vara med och känna meningsfullhet.

Vår fystränare Daniel Sveder planerar och styr fysbiten under sommaren men även under vinterhalvåret. Där kan vi se en tydlig skillnad i det jobb han gör för Boden Hockey och för att hjälpa grabbarna att bli starkare och snabbare – en otroligt viktig kugge för hockeyn i Boden.

Det ska inte bara bli otroligt kul att jobba med Sveder utan också med Bengt Lindbäck (mannen med material till grabbarna) hur han får ihop det med sin ”staff”. Han kommer alltid med ett leende och vill grabbarnas bästa. Sen om vi behöver få ”status” på välmåendet är Alf Wennskog alltid där för att supporta grabbarna med olika skador. Detta är bara några exempel på viktiga kuggar i vår lagmaskin.

Vad Boden Hockey vill idag är att visa att ”vi behöver alla och alla är viktiga”. För det är då som vi har möjlighet att nå målet.

Så därför – Redstorm och alla supportrar – vi behöver er alla på våra matcher!
Min uppmaning till alla er som älskar hockey är att fortsätta att komma fram och snacka hockey!

Vi syns på hallen,
Robert Nordberg”

Foto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Författare: Hemsidan

Detta inlägg finns i sin helhet på Bodens HF – Bodens Hockeyförening hemsida.

Källa: Boden Hockey, Boden