“Mitt hjärtas stora lag” – Bodens HF – Bodens Hockeyförening

Under Boden Hockeys årsmöte valdes två nya styrelsemedlemmar in.

Den ena är Thomas Kassberg som driver företaget Norrbottens Bygg & Relining. Här nedan kan du läsa en intervju med Thomas.

Du kan väl börja med att berätta lite om dig själv, vem är Thomas Kassberg?
En urbodensare med stort hockeyhjärta. Egenföretagare som bor i Hampis. På fritiden gillar jag att fiska, köra skoter och hålla på att snickra och greja.

Vad betyder hockey i allmänhet och Boden Hockey i synnerhet för dig?
Det betyder väldigt mycket. Det är en så mörk och trist höst här uppe så det är jättekul att man har hockeyn att engagera sig i. Boden är min hemstad och därför är det naturligt att Boden Hockey är mitt hjärtas stora lag.

Vad fick dig att tacka ja till att ingå i Boden Hockeys styrelse?
Det är att börja känna sig lite mer delaktig. Jag har suttit i styrelsen tidigare i gamla Bodens IK. Det handlar om att man vill vara med mer, att bidra och driva föreningen framåt.

Nu har det gått några veckor sedan årsmötet, hur känns det att ingå i styrelsen nu.  Känner du dig varm i kläderna?
Det är lite tidigt ännu men det har varit ett jättevarmt välkomnade med bra möten i positiv anda. Det är en positiv anda i hela föreningen.

Vad känner du att du kommer kunna bidra med i styrelsen?
Det får tiden lite visa, men jag har ju ett brett kontaktnät inom företagen i Boden och vill vara med och visa fler att Boden Hockey är att räkna med.

Hur ser planen för framtiden ut?
Det är en spännande höst som väntar, i år både i positiv och lite utmanande bemärkning i och med Covid-19 och hur det ska lösa sig med publik och sådär. Vi är såklart måna om såväl publikens som spelarnas säkerhet och tar det på stort allvar. Vi får avvakta och se.

Vill du skicka med någon hälsning till alla medlemmar, ledare, supportrar och spelare inför den kommande säsongen?
Håll utkik på sociala medier och stötta oss genom att exempelvis köpa ankor eller delta i BHF Open. Var med och bidra med allt ni kan. Alla föreningar behöver hjälp och hårt arbete i dessa konstiga tider. Sedan hoppas jag att vi får ses i hallen i höst!

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Författare: Hemsidan

Detta inlägg finns i sin helhet på Bodens HF – Bodens Hockeyförening hemsida.

Källa: Boden Hockey, Boden