Boden Hockey vs. Luleå J20 – Bodens HF – Bodens Hockeyförening

Luften känns kallare och friskare. Hösten ger sig tillkänna och säsongens första träningsmatch med den.

Tanken var att SK Lejon skulle stå för motståndet i kvällens match men de var tvungna att lämna ett sent återbud.

Men föreningen låg inte på latsidan, match skulle det bli, och man lyckades istället ordna så att Luleå J20 kommer stå på andra sidan isen i kvällens drabbning.

Luleå har redan hunnit med att möta Kalix för drygt en vecka sedan, den matchen slutade med hemmaseger för Kalix med 3-2. Och utöver det så här man även hunnit med 2 matcher till innan kvällens möte, nämligen ett dubbelmöte mot Skellefteå J20 där Luleå gick segrande ur båda mötena – en under ordinarie speltid och en suddenseger.

Oavsett hur kvällens match slutar så kan vi inte dra några stora växlar, det är första träningsmatchen för säsongen, vi möter ett juniorlag och vi vet alla hur svårt just det kan vara. Spelet skiljer sig väldigt mycket och att möta ett duktigt juniorlag kan vara bland det svåraste du kan göra.

Det har värvats väldigt intressant inför säsongen, Tegs poängmaskin Anton Tano, Vimmerbys poängmaskin Kristoff Kontos och kraftpaketen Sebastian Hansson och Pontus Johansson är bara några av de nyförvärv som presenterats under sommaren. Nu återstår bara att se hur vår nygamla huvudtränare Robert “Nobbe” Nordberg får ihop laget på resan mot Allsvenskan.

En annan sak som känns riktigt intressant är arbetet som vårt mediateam har gjort inför säsongen, ni som streamade ispremiären fick ett smakprov på det, 1 kamera ska under säsongen bli 5. Med 2 målkameror och speciella zonkameror så kan vi nästan garantera en rejält roligare sändning för alla tittare. Även ikväll kommer smakprov på detta ges. Så missa inte kvällens match.

Det är lapp på luckan och fullsatt (enligt gällande restriktioner) i hallen. Webbsändningen hittar du här (klicka).

Skribent: Dennis Eliasson

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Författare: Hemsidan

Detta inlägg finns i sin helhet på Bodens HF – Bodens Hockeyförening hemsida.

Källa: Boden Hockey, Boden