“gillar att spela en offensiv hockey” – Boden Hockey

Dags för hockeyhelg hemma i Björknäshallen!

HockeyEttan drog igång med en rasande fart där det förra veckan spelades 4 matcher på sju dagar. Vi mötte Örnsköldsvik HF i lördags där vi vann med 3-9.
– Det var en match där de tar ledningen i powerplay, där efter är det vi som styr matchen helt och hållet vilket resulterar i att vi också drar ifrån resultatmässigt, sammanfattar #67 Sebastian Kaijser.

Idag med nedsläpp kl 16.00 spelas returmötet mot dem och imorgon möter vi Tegs SK.

Vi har börjat serien med 2 vinster efter ordinarie tid, en övertidsvinst och en förlust. Vi har gjort hela 21 mål på dessa matcher och hela 19 spelare har gjort poäng i Bodentröjan. Förstakedjan med Kaijser, Kontos och Johansson har tillsammans gjort 18 poäng.
– Med Kontos och Pontus trivs jag väldigt bra. Jag tycker att vi alla är säkra med puck och gillar att spela en offensiv hockey, säger Sebastian Kaijser.

Örnsköldsvik började seriespelet med två vinster, en i sudden mot Sundsvall och en trepoängare mot SK Lejon. I söndags mötte de Kiruna IF där de tog ledningen två gånger, men till slut kvitterade KIF och vann med uddamålet.

Se matchen hos Western Farm!

Ikväll är det uppdukat för hockeyfest hos Western Farm. Baren är hockeyladdad och säljer fika, hamburgare, korv och kall öl. Dörrarna öppnar kl 15.00. Du väljer själv vad du swishar i inträde som går direkt till Boden Hockey.

Se matchen hemma i soffan!


Om du inte har möjlighet att se matchen hos Western Farm eller inte har fått tag i någon biljett (slutsålt) så kan du se matchen hemma i soffan via vår webbsändning. Den hittar du här (klicka).

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Författare: Hemsidan

Detta inlägg finns i sin helhet på Boden Hockey hemsida.

Källa: Boden Hockey, Boden