Damlagets kaptener! – Boden Hockey


Damlagets kaptener är bestämda.

Michelle Staaf, C

Michelle behåller kaptensrollen.
Hon räknar med en tidig comeback efter barnet.

Marie-Therese Jansson, A

Marie-Therese Johansson är en våra assisterande kaptener.
Motiveringen lyder:
“Alltid ett leende på läpparna, konstant närvaro på träningarna både fysiskt och mentalt. Alltid redo för att lära sig nya saker. Med sitt varma, välkomnande, lättsamma sätt och förmågan att prata med alla oavsett ålder är ” Tessan” en given assisterande kapten.

Ulrika Waara, A

Ett A placeras även på Ulrika Waara.
Motiveringen lyder:
“Rak, ärlig, glad och rolig. Ullis är otroligt lättsam, en glädjespridare i omklädningsrummet och en kämpe utav dess like ute på isen. Hon säger vad hon tycker och är lyhörd för andra. Hennes gedigna bakgrund som innebandyproffs har gjort henne till en ultimat lagspelare och en ledare.”

Marion Sundström, A

Sista A går till Marion Sundström.
Motiveringen lyder:
“Marion är Bodensare med BIK som moderklubb, det är viktigt att vi belyser de som är fostrade i Bodens organisation. Då åldersspannet i laget är brett och Marion räknas till den yngre skaran i laget och kan därför vara en länk mellan de yngre tjejerna och de äldre. Marion är ständigt glad och positiv, hon är även yrkesmilitär vilket ger henne pondus och bra kommunikation.”

 

Vårt damlag fullständigt pulveriserade allt motstånd under sin debutsäsong i DUL (Dam- & Ungdomsligan). Speldagar och tider är inte bestämt ännu för årets säsong. Vi kommer givetvis uppdatera såväl hemsida och sociala medier så fort vi vet.

Omslagsfoto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

 

 

Författare: Hemsidan

Detta inlägg finns i sin helhet på Boden Hockey hemsida.

Källa: Boden Hockey, Boden