Boden Hockey vs. Vännäs HC – Boden Hockey


Ikväll spelas säsongens först match mot Vännäs HC!

Vännäs HC har börjat säsongen med 3 vinster och en förlust. Det innebär att efter 4 spelade matcher så har de 9 poäng och ligger på tredje plats i tabellen med lika många inspelade poäng som 2an Piteå. Vi leder tabellen med 14 poäng men har också spelat 6 matcher. Det väntar alltså ytterligare en spännande och viktig match ikväll. Denna gång på bortais.

Inför säsongen så har Vännäs värvat några spelare, men har även tappat spelare som exempelvis Oscar Tellström. En spelare som är ny för i år är forwarden Marcus Runnkvist som senast kommer från Kiruna AIF. Det är han som leder Vännäs interna poängliga med 5 poäng (fördelat 3+2) på 4 matcher, tätt följd av Johan Warg med lika många poäng (fördelat 2+3)

Vår interna poängliga leds av Krisoff Kontos med 15 poäng (3+12) på 6 matcher, följd av Sebastian Kaijser  med 12 poäng (5+7) och Felix Dahlroth med 10 poäng (6+4). Det är även dessa tre herrar som toppar HockeyEttan Norras totala poängliga.

Vi saknar några spelare pga mindre skador men glädjande nyheter är att Mikael Lidhammar är spelklar och gör sin debut i Bodentröjan ikväll. Här nedan kan du höra en intervju med honom.

Nedsläpp kl 19.00 ikväll på bortais.

Arkivfoto: Mats Engfors/Fotographic

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

Författare: Hemsidan

Detta inlägg finns i sin helhet på Boden Hockey hemsida.

Källa: Boden Hockey, Boden