Årets julklappstips. & tryggt. Bodensarna har under pandemin visat otroligt s…

Årets julklappstips. #handlanära & tryggt. 🎅🎁

Bodensarna har under pandemin visat otroligt stort hjärta när det gäller att stötta sin lokala handel. Statistiskt bättre än många andra städer vilket gjort stor skillnad för våra handlare.

Nu närmar vi oss julen och med den julhandeln vilken i år blir viktigare än på väldigt länge. Med all hänsyn tagen till rekommendationer och förhållningsregler så kommer det ändå att handlas julklappar. Och om vi får önska oss något så här inför jul, så är det att vi gör det nära, här i Boden. Tillsammans med våra handlare kommer vi att göra allt i vår makt för att det ska ske på ett så tryggt och säkert sätt som bara möjligt.

Det kommer att komma fortlöpande information hur vi tänker ta oss an utmaningen för alla som vill handla nära ska kunna göra det på ett tryggt sätt. Men vi kan redan nu slänga in några tips; Börja julhandla tidigt, gärna nu direkt. Provsmaka julen, hämta hem en julpåse från någon av våra krögare eller restauranger. De står redo.

#Handlanära är ett samarbete mellan Bodens Kommun, Företagarna Boden, våra handlare och delar av fastighetsägarn i Boden. Syftet på kort sikt är att under pågående pandemi stötta våra handlare så att vi även på lång sikt kommer att ha en levande stadskärna och ett bra varierat utbud i hela Boden. Det gäller handel, shopping, våra fik och restauranger. Alla ska med, vi gör det tillsammans och vi gör det tryggt. Vi kommer beakta och ta hänsyn till aktuella förhållningsregler och direktiv rörande pågående pandemi.

#närhetsliv #bodenskommun #företagarnaboden #handlanära #handlarnaboden #julhandel #tryggjulhandel #localheroboden

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot narhetsliv

Källa: Närhetsliv Boden, Boden