För att ni redan nu ska kunna börja till julen, på ett tryggt och enkelt sätt, …

För att ni redan nu ska kunna börja #handlanära till julen, på ett tryggt och enkelt sätt, är det från och med idag gratis parkering i P-hus Cedern vid 43:an. Det pågår till 31 december. Om ni ser att det är mycket folk i butikerna/på stan ber vi er välja en annan tid/dag. Att stötta vår lokala handel och att minska smittspridningen är en balansgång men vi hoppas att detta underlättar för er att välja att handla nära. Det här kommer göra det smidigare för er att förboka i butikerna och hämta era varor då ni slipper parkeringsavgiften och ni kan göra era besök på stan kortare och effektivare.

Vill man stå längre och då betala efter 2 timmar så kan man givetvis göra det via appen MobilPark som finns i App Store för iPhone och Google Play (heter det så?) för Android. Efter 2timmar gäller normala taxan.

–––
#Handlanära är ett samarbete mellan Bodens Kommun, Företagarna Boden, våra handlare och delar av fastighetsägarn i Boden. Syftet på kort sikt är att under pågående pandemi stötta våra handlare så att vi även på lång sikt kommer att ha en levande stadskärna och ett bra varierat utbud i hela Boden. Det gäller handel, shopping, våra fik och restauranger. Alla ska med, vi gör det tillsammans och vi gör det tryggt. Vi kommer beakta och ta hänsyn till aktuella förhållningsregler och direktiv rörande pågående pandemi.
–––
#närhetsliv #handlanära #bodenskommun #wikstensfastigheter #företagarnaboden

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot narhetsliv

Källa: Närhetsliv Boden, Boden