Hamude Mustafa tog hem priset som årets handlare under Näringslivsgalan 2019. Ha…

Hamude Mustafa tog hem priset som årets handlare under Näringslivsgalan 2019. Han kom till Boden som asylsökande och med sin kämparvilja och vetgirighet är han idag en erfaren företagare. Hamude är en sann förebild för människor som delar hans bakgrund samtidigt som han skapar arbetstillfällen och intäkter till vår kommun.

I Boden har vi länge haft hållbar utveckling som ett tydligt ledord, såväl ekologisk hållbarhet som ekonomisk och social. Det är vi stolta över och vi strävar ständigt efter att bli ännu bättre – för våra barns, miljöns och planetens skull. I årets Bodenkalender tar vi fasta på det. Här har Marie Lejon fotat augusti månad och tolkat begreppet hållbarhet på sitt eget sätt i 2021 års kalender.

Bodenkalendern 2021 trycks upp i en begränsad upplaga på papper märk med EU-blomman och endast 365 exemplar finns tillgängliga för försäljning. Tidigare har vi skickat ut en kalender till Bodens alla hushåll. Nu väljer vi att minimera den miljöpåverkan som kommer från produktion, distribution och avfallshantering och i stället fokusera på kvalitet. Intäkterna från försäljningen går till ett hållbarhetspris som ska delas ut till en person eller organisation i Boden som med starkt engagemang bidrar till ekologisk, ekonomisk eller social hållbarhet.

📸 @marielejonfotografi

@hamude93
#närhetsliv #boden #bodenkalendern #socialhållbarhet #integration #westernfarm #okq8 #okq8boden #dollarstore

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot narhetsliv

Källa: Närhetsliv Boden, Boden