“känslorna kommer vara på topp” – Boden Hockey

Dags för returmöte!

Ikväll med nedsläpp kl 19.00 möter vi Piteå HC på hemmais. Entrén öppnar kl 17.30. Det är också Hockeypub i samarbete med Western Farm!

Lagen möttes alltså så sent som i tisdags, då i Piteå. Som i de flesta derbyn blev det återigen en jämn och tight match. Det var vi som tog ledningen med både 1-0 och 2-0, men Piteå kom tillbaka och gjorde 1-2 och sedan 2-2. Det var en högdramatisk slutminut där det först var Piteå som hade läget att avgöra men slutligen var det vi som gjorde 3-2 med endast 1 sekund kvar av ordinarie matchtid.

Publikinfo

Vi ser fram emot att välkomna er alla till Björknäshallen ikväll. Tack vare Björknäshallens publikkapacitet kan vi ta emot ca 1600 besökare så enligt vår bedömning kan vi ta emot alla som vill se matchen.

Följande gäller:

  • Covidpass och legitimation gäller för alla över 18 år
  • Endast sittande publik, även på ståplats
  • Sällskap om max 8 Pers kan sitta tillsammans.
  • 1 meter mellan enskilda personer samt mellan sällskap på läktaren
  • Puben endast sittande gäster. Begränsat antal, ca 80st
  • Var vänlig och respektera att hålla avstånd på läktaren och i köer.
Intervju med #44 Robin Höglund

Foto: Mats Engfors/Fotographic

Intervjun gjordes inför match 1.

Hur trivs du i Boden såhär långt?
Jag trivs kanon uppe i Boden, detta är mitt första äventyr uppe i Norrland och jag har absolut stortrivts hittills. Att ha brorsan här också gör såklart inte saken sämre.

Är du nöjd med din egen säsongsinledning?
Jag hade en bra stund att slipa till formen under månaden jag var avstängd och det hjälpte mig att fokusera enbart på de saker jag behövde bli bättre på. Jag tycker att säsongen har startat bra för mig personligen men mitt fokus ligger på att se till att vi som lag är absolut odödliga när de väl gäller i Mars.

Vi kommer senast från 6 poäng av 6 möjliga mot Borlänge och Strömsbro. Vad tycker du om vår insats den helgen?
Helgen som var tycker jag att vi fick igång maskineriet ordentligt. Tidigare matcher tycker jag har varit bra i Allettan men den helgen visade vi prov på att vi kan stänga matcher ordentligt.

Du stod för 2 mål. Ta oss genom de målen.
Målet på lördagen var tack vare en riktig smörpass från Felix där jag i princip hade friläge från blå. Söndagens mål kanske inte betraktas som min förtjänst egentligen då jag grötar lite framför mål och i samma veva som jag bryter av min klubba och skall ställa mig upp skjuter Bergy (#23 Fredrik Bergdahl) ett slagskott rätt i baken på mig som styrs in.

Nu möter vi Piteå HC ”back to back”, är det speciellt att spela sådant returmöte?
Det kommer bli riktigt kul och känslorna kommer vara på topp, det är något vi bara blir bättre av här i Boden så det kommer passa oss bra.

Har du någon hälsning till Bodensupportrarna?
Som alltid, ni är grymma supportar och ni betyder allt för oss. Jag hoppas att ni har sparat rösten under julen så ni kan väsnas ordentligt. Ses i hallen!

Nätverksträff

Kan vara en bild av text där det står ”NÄTVERKSTRÄFF NYA SOM GAML A SPONSORE INFORMATION RÖRANDE HOCKEYE TAN OCH VÄGEN FRAMAT DELTAR OCH SVARAR PẢ FRAGOR GÖR ADVOKAT JAN INDÉN SAMT REPRESENTANT ER FÖR BODEN HOCKEY. Vi lämnar opalen 18:40 för match BODEN HOCKEY VS 986 PITEA HOCKEY Opalen VÄLKOMMEN TILL OPALEN TOSDAG 30/12 17:30 BJUDER PA MAT OCH DRYCK. MEDDELAA TAL DELTAGANDE TILL JOAKIM, 070-366 82 61 BODEN HOCKEY”

Vi har en nätverksträff för nya och gamla sponsorer inför matchen hos vår partner Opalen

Webbsändning

Har du inte möjlighet att vara på plats så webbsänder vi matchen. Du hittar webbsändningen här (länk).

Boden Hockey
Ett lag – En stad – En dröm

 

Författare: Hemsidan

Detta inlägg finns i sin helhet på Boden Hockey hemsida.

Källa: Boden Hockey, Boden