Syskonen Andreas och Jessica Bäckman från Boden har blivit uttagna till svenska …

Syskonen Andreas och Jessica Bäckman från Boden har blivit uttagna till svenska landslaget för bilsport för tredje året i rad.
– Detta är en fantastisk möjlighet för oss att fortsätta vår utveckling inom bilsporten och vi är oerhört stolta att återigen få vara med i landslaget denna säsong. Som bilsportare finns det så mycket som ligger bakom de få tillfällen på racingsäsongen när man ska prestera ute på banan, och där är landslaget en viktig del i våra satsningar, säger Andreas Bäckman., säger Andreas Bäckman.
Tidigare har Andreas tävlat i seniorlandslaget och Jessica i juniorlandslaget och nytt för i år är att båda två ingår i seniorlandslaget, Sweden National Team.
– Väldigt glad och tacksam att Svensk Bilsports landslag vill fortsätta att satsa på oss. Det är en viktig pusselbit för oss att kunna fortsätta vår resa framåt i karriären. Att vara med i landslaget kommer även att kunna hjälpa oss att utvecklas som förare och allt som kommer med att vara racingförare på elitnivå, säger Jessica Bäckman.

I Boden har vi ett fantastiskt föreningsliv och nära till våra eldsjälar, vinnarskallar och förebilder. Det är det vi kallar #närhetsliv.
__
#svenskbilsport #svenskalandslaget #swedishnationalteam #racing #tcr #touringcarracing #föreningsliv #vinnarskallar #bodensare #boden #bilsport #racingförare @jabaeckman @andreasbckman @jessbackman @svensk_bilsport

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot narhetsliv

Källa: Närhetsliv Boden, Boden