AW: “Expedition Livet” med Anders Lundin

Att berätta en historia runt lägerelden är den äldsta, mest naturliga formen av underhållning. Och om TV:n är vår samtids lägereld så har Anders Lundin verkligen en gedigen erfarenhet av att underhålla vid den. I vis-föreställningen Expedition Livet använder han det till att berätta en fängslande, spännande och rolig berättelse om det äventyr det är att leva och vandra på vår planet.
“Det är en allmänmänsklig historia jag berättar!, säger Anders. “Det börjar med dom första stegen för 3 miljoner år sedan och slutar alldeles nyss på väg till dagis med min dotter.”
Föreställningen är en förlängning av Anders skiva ”Här är jag nu”, ett album som nominerades till Manifestpriset för Årets Visa, 2020 och innehåller flera låtar som har kommit att bli älskade och önskade, som har spelats både i Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg och som rört Tilde de Paula Eby till tårar i Efter fem i TV4.
I Expedition Livet tas publiken med på en vindlande historia som handlar om utvandrare och invandrare, om allas våra förfäders irrfärder, om Anders egna och om ett och annat snedsteg på vägen. Dessutom bjuds på anekdoter från både inspelningar av naturprogram och Allsången och reflektioner kring vad som väcker så starka känslor till liv, hos amerikaner såväl som svenska tittare.
After work och entrépriser:
På Bodensia serveras buffé och efterrätt. Buffén öppnar 18.00 och föreställningen börjar 18.30.
Buffé + föreställning 450 kr
Barn under 12 år 125 kr
Endast föreställning 220 kr
Barn under 12 år 50 kr
Biljetter kan du köpa på tickster.com och Bodens Turistbyrå
Arrangör: BodenArr
Möjliggörare: Quality Hotel Bodensia, Bodens Kommun

Evenemanget är avslutat.

Datum

okt 20 2022
Expired!

Tid

18:00

Platser

Bodensia
Restaurangen
Webbplats
https://www.bodensia.se/
BodenArr

Arrangör

BodenArr
Telefon
0702353752
E-post
bodenarr@gmail.com
Webbplats
http://www.facebook.com/bodenarrangorer
QR Code