Innanförskogen (Familjekonsert)

Välkommen in i gemenskapen i Innanförskogen. Här i denna norrbottniska skog får du lära känna älgen Henke, ormen Ove, spindeln Meya, bävern Rakim och alla de andra djuren som är sådär speciella på sitt eget vis. Alla har de olika bakgrunder och egenskaper – precis som du!
Innanförskogen handlar om att hylla allt det där som kan få en att känna sig annorlunda. Här får alla plats och alla känslor är OK att känna – på en och samma gång om så behövs!
I Innanförskogen får alla barn vara med och sjunga, dansa och teckna stödtecknet TAKK tillsammans med djuren. Och vem vet, kanske går du därifrån med en ny kompis också?
MEDVERKANDE
Linn Kårelind, berättare, Ebba Askeljung, sång, Linnéa Enberg, trummor, Martin Carlsson, gitarr och Elvira Seger, saxofon, klarinett och ukulele.
Tecken som stöd eller TAKK (Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation) bygger på de tecken som används i teckenspråket men där bara de viktigaste orden i meningen tecknas.
Målgrupp: Familjekonsert, lämplig för barn 6-12 år
Biljettpris: Vuxen 100kr Barn under 13 år GRATIS!
Biljetter via tickster.com samt hos Bodens Turistcenter. Observera att förköpsavgift tillkommer vid köp hos återförsäljare.
Ett program från Norrbottensmusiken
Arrangör: BodenArr
Möjliggörare: Folkets Hus Gunnarsbyn. ABF Norr Boden, Bodens kommun

Evenemanget är avslutat.

Datum

nov 20 2022
Expired!

Tid

Dörrarna öppnar ca 15 minuter innan föreställningen börjar.
14:00 - 14:40

Kostnad

100.00SEK

Platser

Folkets Hus Gunnarsbyn
Folkets Hus Gunnarsbyn
BodenArr

Arrangör

BodenArr
Telefon
0702353752
E-post
bodenarr@gmail.com
Webbplats
http://www.facebook.com/bodenarrangorer
QR Code