Sonic the Hedgehog 2 (Bio)

Obs: Filmen visas med engelskt tal på premiärdagen den 1 april. Övriga visningar har svenskt tal. Alla visningar har svensk text.

Biljettsläpp 23 mars!
Om filmen

Världens blå favoritigelkott är tillbaka för ett äventyr på nästa nivå i Sonic The Hedgehog 2. Efter att ha bosatt sig i Green Hills, är Sonic ivrig att bevisa att han har det som krävs för att bli en sann hjälte. Hans chans kommer när Dr. Robotnik återvänder, denna gång med en ny partner, Knuckles, på jakt efter en smaragd som har makten att förgöra civilisationer. Sonic slår sig ihop med sin egen sidekick, Tails, och tillsammans ger de sig ut på en världsomspännande resa för att hitta smaragden innan den hamnar i orätta händer.

I Sonic The Hedgehog 2, från filmskaparna bakom The Fast and the Furious och Deadpool, återvänder James Marsden, Ben Schwartz (som gör Sonics röst), Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally och Jim Carrey till sina roller. Nya roller görs av Shemar Moore, Idris Elba (som gör Knuckles röst), och Colleen O’Shaughnessey (som gör Tails röst).

Evenemanget är avslutat.

Datum

apr 02 2022
Expired!

Tid

14:00 - 16:00

Platser

Folkets Hus
Folkets hus Boden
Kategori
QR Code