Explore More Media, som ägs och drivs av Amanda Matti, har precis flyttat in i n…

Explore More Media, som ägs och drivs av Amanda Matti, har precis flyttat in i nyrepade lokaler på Repisvaara i Gällivare. Byggnaden är flyttad från Malmberget av Repisvaara Fastigheter. Ett fint kulturminne som bevaras i den pågående samhällsomvandlingen och som samtidigt ger en mix av byggnadstyper på det nya området.
– På Repisvaara växer Gällivares nya bostadsområde fram och det planeras för upp till 1000 nya bostäder i hela området. Det är roligt att se företag som etablerar sig här, säger Bernt Wennström utvecklingsenheten, Gällivare kommun.
Explore More Media hjälper företag med strategier för att nå ut med sitt budskap i sociala medier, håller i utbildningar och skapar innehåll inom digital marknadsföring.
– Jag hjälper företagen att nå sina nischade marknader. Det finns väldigt mycket kunskap i de lokala företagen och det är otroligt roligt att jobba med dem och lyfta fram vad de är bra på, säger Amanda Matti och fortsätter; – Alla säger att man måste handla lokalt men varför inte sälja globalt? Läs hela artikeln på gallivare.se 📷: Mikaela Åkerlund, Gällivare kommun. Amanda Matti @explorealittlemore och Rania Rönntoft/Northbound Journeys #gällivarekommun #exploremoremedia #repisvaara #träningsfesten #nyagällivare

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot nyagallivare

Källa: Gällivare kommun, Gällivare