Jenny Ström medverkar i tv-serie tillsammans med Madame Deema

2020 kommer en ny säsong av Svt-serien där vi dels får möta Jenny som lever ett liv som ­polyamorös.

Madame Deema är en stor skådespelare som vanligtvis bor i Dubai och lever kändislivet med sin man Ahmad.

I första säsongen av Madame Deemas underbara resa letades det sommarhus runt om i Sverige – nu sker inspelningen av nästa säsong som handlar om svenskars syn på kärlek och relationer, där vi bland annat kommer träffa Jenny Ström som lever ett ickemonogamt liv. Serien kommer visas på SVT i början av nästa år.

Jenny och Nisse som under lördagskvällen ska trolova sig i Visby.

Under den kommande helgen spelas ett avsnitt in på Gotland där vi får möta Jenny som ska trolova sig vid Kärleksporten i Visby med sin partner Nisse. Jenny är polyamorös, vilket betyder att hon har relationer med flera, något hon gjort officiellt för omvärlden. Jenny bor i Visby tillsammans med sin son och har två officiella relationer. Nisse som hon nu ska trolova sig med sedan länge lyckligt gift och för att det polyamorösa livet ska fungera för alla, är ärlighet och kommunikation två viktiga delar.

Trolovningen kommer bortsett från tv-teamet vara en privat ceremoni där endast de närmaste kommer att närvara. Däribland Nisses fru Helen och Jennys son Imre.

På lördag kväll kommer detta att firas med en stor fest i tältet utanför Visby fängelse, med bl.a. ett internationellt musikquiz där allmänheten är välkomna att medverka.

Text och bild: Redaktionen