Låna gratis släpvagn hos Ica Maxi i Visby

Nu lanserar Ica Maxi i Visby tillsammans med Freetrailer en tjänst som innebär gratis lån av släpvagnar. Från och med nu kan allmänheten låna en gratis släpvagn hos Ica Maxi – oavsett om man är kund eller inte.   

Fem släpvagnar finns nu tillgängliga utanför Ica Maxi på Follingboväg 70 i Visby.
   – Vi är väldigt glada över detta nya samarbete, dels är det en fantastisk bra tjänst och service till våra kunder samtidigt som detta passar väldigt bra in i vårt hållbarhetsarbete, det vi kallar Maximal Gemenskap, säger Moa Lilja, Handlare, och fortsätter, delningsekonomi är ett mycket spännande område och hur det kan bidra till hållbarhet och det är inspirerande att vara med och skapa förutsättningar.

Det finns flera skeden i livet då man kan vara i behov av släp, vid en flytt, forsla bort gammalt bråte nu till sommaren eller såklart även när man storhandlar beroende på hur stor familjen är 

Så funkar det:
För den som hämtar en släpvagn på plats är tjänsten gratis i upp till 24 timmar. Släpvagnarna är utrustade med det digitala låset Freelock, som möjliggör att användaren själv kan låsa upp och återlämna släpet via Bluetooth i Freetrailers app, helt utan ett fysiskt möte med någon uthyrare. Vill man boka i förväg och säkerställa att det finns ett tillgängligt släp kostar det 29 kr första dygnet. Bokningen kan ske via både appen och webbläsare.

Källa: Freetrailer