Att vara en del av en helhet. Att var en del av mångfacetterad själ. Att vara en…

Att vara en del av en helhet. Att var en del av mångfacetterad själ. Att vara en del av något som varje dag strävar emot att bli bättre utifrån de förutsättningar som finns är fantastiskt. Målet har aldrig varit att bli bäst – bara att bli lite bättre.
Men nu är vi där. Vi är bäst. Min älskade golfbana, Kronholmen, där jag arbetat som grön greenkeeper i över tre år är nu officiellt rankad som Sveriges bästa golfbana.
Men vad betyder det? Egentligen. Att vara bäst?

Den stolthet, glädje och gemenskap jag känner varje dag tillsammans med mina arbetskamrater förändras ju inte av det.
Vad som däremot är slående är att vi är så många som under dessa 60 år sedan Visby Golfklubb bildades har varit delaktiga i att skapa denna förunderliga själ, i denna magiska natur, som Kronholmens golfbana utgör.
För det är vi som sliter hårt varje dag med att förbättra banan, det fantastiska köket, den ständigt servande styrkan i receptionen, en magiker till banarkitekt, visionära chefer och styrelser, fantastiska medlemmar, sponsorer och lojala gäster som tillsammans skapat denna mångfacetterade och egensinniga själ som i dag är Sveriges bästa golfbana.
Och den kommer aldrig att stå still, aldrig nöja sig, alltid röra sig framåt mot nya mål så länge det finns tillit, omtanke, glädje och gemenskap.
För det vi gör – det gör vi tillsammans.
#visbygk #kronholmen #engröngreenkeeper
@sjomanart

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot visbygk

Källa: Visby GK, Gotland