Nu är det äntligen SSL-säsong och alla matcher för Endre kommer att sändas …

Nu är det äntligen SSL-säsong och alla matcher för Endre kommer att sändas på Helagotland.se och SportExpressen Play. Nu har du som supporter chansen att se hela ditt lags SSL-säsong – och samtidigt stötta Endre IF.
Välj det alternativ som passar dig bäst:
1) Bli kund på Helagotland.se, där du kan se alla matcher med Endre IF och läsa om allt som skrivs om lagen och all annan journalistik som Helagotland.se gör.
Du tecknar en digital prenumeration som gäller ett år för 1393 kronor (ordinarie pris 2388 kr) – där en del av dina pengar går direkt till Endre IF.
För att ta del av erbjudandet så klicka på länken nedan:
https://helagotland.se/endreprenumeration
2) Bli kund på SportExpressen Play (sportexpressenplay.se). Då ingår alla matcher med alla lag i SSL, plus all annan sport som sänds där.
Om du tecknar ett abonnemang på SportExpressen Play för 1995 kronor så gäller det hela säsongen (till och med 30 april 2021) – där en del av dina pengar går direkt till oss i Endre IF.
För att teckna det erbjudandet så klicka på länken nedan:
https://embed.staylive.tv/package?packages=486…
Oavsett vilket alternativ du väljer så stöttar du din klubb med lika mycket så passa på att redan nu säkra ditt abonnemang och hjälp din favoritklubb!
Observera att på Helagotland.se ser du enbart Endres matcher. Är du redan kund hos Gotlands Media så ingår matcherna i din prenumeration.
På SportExpressen Play ser du alla matcher i SSL. Helagotland.se och SportExpressen Play är två olika tjänster som kräver olika inlogg och abonnemang.
Har du frågor kring lokal prenumeration (alternativ 1) kontakta https://helagotland.se/kontakt.
Har du frågor kring SportExpressen Play (alternativ 2) kontakta kontakt@staylive.se

 

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot endreif

Källa: Endre IF Damer Innebandy, Endre