Mekonomen i Slite har blivit det kompletta Motorhuset

Mekonomen i Slite har blivit det kompletta Motorhuset. Jennifer Stenström, kundservice, styr skutan – förlåt fyrhjulingen… – och håller koll på mekanikerna Henrik Sääf Hagström och Erik Andersson.

I juni tog Motorhuset över Mekonomen Bilverkstad i Slite efter Erik Pedersén. Verkstaden har kompletterats med försäljning och service av trädgårdsmaskiner, motorsågar och röjsågar från Stihl, fyrhjulingar från CF Moto och släpvagnar från Fogelsta.

Med andra ord erbjuder Motorhuset i Slite idag en spännande bredd inom motor, maskin och fordon.

– Det är jätteroligt att vi nu står för en helhet som tilltalar många kunder, säger Jimmie Sahlsten och Jonas Lindquist som driver Motorhuset.

Erfarna mekaniker

I verkstaden tar mekanikerna Henrik Sääf Hagström och Erik Andersson hand om det mesta inom service och reparation av fordon och maskiner.

– Våra mekaniker är erfarna, noga och vana att föra en tydlig dialog med våra kunder om deras fordon eller maskiner. Genom att vi är en Mekonomen-verkstad kan vi snabbt och till bra pris få fram de flesta bildelar som behövs. Och självklart ordnar vi reparationer och service på ett förmånligt sätt för de motorprodukter vi säljer, berättar Jonas.

Hos Motorhuset finns, förutom verkstaden, ett högkvalitativt sortiment med motorsågar, röjsågar, trädgårdsmaskiner, fyrhjulingar och släpvagnar.

Motorsågar, fyrhjulingar och släp

Hos Jennifer Stenström i Motorhusets butik finns Stihls omfattande och högkvalitativa sortiment med trädgårdsmaskiner, motorsågar och röjsågar. Dessutom härliga fyrhjulingar från ledande tillverkaren CF Moto – från barnanpassade varianter upp till 1000-kubikare.

I Motorhusets utbud ingår även Fogelsta släpvagnar i olika storlekar och utföranden.

– Stihl är bl.a. världens mest sålda märke inom motorsågar med både batteri- och bensindrivna modeller, berättar Jimmie.

I år lanserade Sthil ett nytt koncept för svärd och kedja i motorsågar som ökar skäreffekten samtidigt som vikten minskar. 

Bland CF Motos nyheter finns CFORCE 625 årsmodell 2021 – en fyrhjuling med kraftfull motor på 580cc, nydesignat chassi och förbättrad fjädring och svängradie.

Klassiska Fogelsta-släpet fortsätter också att satsa på kvalitet och innovation.

– Nyss lanserades t.ex. en ny version av deras modell 1150SUB med fällbar dragstång, som gör att släpet kan förvaras stående, berättar Jonas.

Källa: Motorhuset Slite

Kontakt: För mer information följ Motorhuset på Facebook.